Info

De sessies gaan door in de gebouwen van Odisee Aalst (Kwalestraat 154 Nieuwerkerken-Aalst). Zie ook volgende link voor de bereikbaarheid.

Deelnemen

Deelname aan CoderDojo Aalst is gratis, maar je dient jezelf wel te registeren (zie inschrijven in de tab info)

Daarnaast breng jij ook je eigen computer. Lukt dat niet, dan is het mogelijk om een leentoestel te gebruiken.

Je krijgt ook internettoegang om te gebruiken in het kader van onze CoderDojo-sessie.

Alle plekjes zijn zeer gewild, waardoor we jammer genoeg deelnemers moeten weigeren voor bepaalde trajecten.

We zijn continu op zoek naar extra helpers om onze capaciteit te kunnen uitbreiden. Mail naar aalst@coderdojobelgium of kom gewoon even kijken en praten met ons tijdens de Dojo's (zie ook tab info)

We verwachten iedereen tegen 9:30 uur, zodat we om 10:00 uur van start kunnen gaan.

Om12:15 uur kan iedereen tonen wat er gebouwd werd tijdens de CoderDojo-sessie aan de ouders. De CoderDojo-sessie zal zo rond 13:00 uur gedaan zijn.

Er zijn steeds kleine lekkernijen en drank beschikbaar. Wil jij zelf eens iets meenemen? Dan kan zeker en vast.

Ben je ingeschreven, maar kan je toch niet komen?

Verwittig dan tijdig via aalst@coderdojobelgium ! Kom je niet opdagen zonder te verwittigen, dan kan je mogelijk geweigerd worden op de volgende CoderDojo-sessie.

Foto's

Er worden af en toe sfeerfoto's genomen tijdens de CoderDojo-sessies. Door inschrijving en deelname aan de CoderDojo- activiteiten, ga je er als ouder of voogd mee akkoord dat er beeldmateriaal kan genomen worden van je kinderen en dat dit beeldmateriaal kan gebruikt worden voor publicatie in het kader van bekendmaking/marketing van CoderDojo. Als je hier niet akkoord mee bent, kan je dit laten weten aan aalst@coderdojobelgium.be.