Info‎ > ‎

thankyou18

Dag CoderDojo community,

We hadden het al aangekondigd maar nu is het dan ook zo ver: je kan inschrijven voor de CoderDojo bedankdag!

Hoe doe je dat? 
Simpel, even surfen naar deze website en op ‘ik schrijf me in’ klikken. Inschrijven kan tot en met 28 september. Denk eraan dat je elke persoon apart moet inschrijven. Manlief, vrouwlief of je engeltjes van kinderen verdienen dus elk hun eigen inschrijving.

Om deel te nemen aan het interdisciplinair hindernissen- en uitdagingenparcours (ook wel de CoderDojolympische spelen genoemd), verdelen we jullie in teams van 3 tot 5 personen. Denk al eens na over een team. Laat je kinderen zeker niet achter bij de babysit want voor elke min 14-jarige in je team krijg je bonuspunten. Kinderen die geen zin hebben in de uitdagingen, kunnen terecht in het kids village (dat is een coole Engelse naam voor kinderdorp alwaar de kinderen, onder begeleiding van monitoren, zich kunnen uitleven op hun eigen springkasteel). Iedereen is meer dan welkom dus!

Laat je dus zeker niet afschrikken door:
Het sportieve gedeelte: wij als digitaal meesterras kunnen alles aan, toch?
Het familiaal karakter: natuurlijk zijn happy singles meer dan welkom. Je gaat er zowaar nog happier van worden.
Het weer: Ok, de kans bestaat dat het niet zo’n geweldig weer wordt. Zorg voor wat warme en/of regenkledij en dat probleem is ook alweer gelifehacked
Het verkleedfeestje: Oh, hebben we dat nog niet verteld? Het team dat het mooiste verkleed is krijgt een extra prijs. Aalst is natuurlijk DE carnavalsstad maar jullie laten hen toch niet zomaar winnen?

Dus zien we jullie allemaal daar?

Groetjes,

Team CoderDojo Belgium

Comments